Historiek

Garage Van Osselaer, is in 1984 opgericht door Dhr. Paul Van Osselaer en echtgenote Annie. In de loop der jaren is de garage uitgegroeid tot een waar familiebedrijf waar steeds veel aandacht besteed is aan service en kwaliteit.

Bij het toetreden van dochter Nadia en schoonzoon David Permentier in het begin van de jaren ’90 is de garage zich gaan specialiseren in het herstellen van Volkswagen, Audi en SEAT en de verkoop van heel jonge tweedehands en directievoertuigen. De overstap naar merkverdeler van SEAT in 1999 was dan ook een kleine stap. Het jong en dynamisch karakter van deze Spaanse Volkswagen sloot volledig aan bij de strategie.

In 2012 werd Garage Van Osselaer uitgebreid. Onder de naam DN-trailers specialiseerden we ons ook in de verkoop en herstelling van aanhangwagens en paardentrailers en het plaatsen van trekhaken op alle voertuigen. Hiervoor werd een splinternieuwe showroom gebouwd rechtover de garage.

Begin 2013 wordt besloten om met de samenwerking met D'Ieteren stop te zetten en verder te werken als onafhankelijke multi-merkgarage gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van alle wagens. Back to the roots dus.
Dit werd gekoppeld aan de oprichting van een officieel Autocrew Bosch-Center, een kwaliteitslabel wat na-service, techniekers en werkplaats betreft, en een Bosal trekhakencentrum.

Gekoppeld aan de activiteiten van DN-Trailers, wordt in 2015 ook nog eens gestart met het verkopen en herstellen van mini-tractoren en toebehoren. Deze tractoren, voornamelijk van het merk Kubota en Iseki, zijn volledig vernieuwd en gereviseerd en worden aangeboden met garantie aan heel scherpe prijzen.

Vandaag zijn wij als garage trots op onze reputatie. Service en kwaliteit komen bij Garage Van Osselaer op de eerste plaats. Elke dag opnieuw doen wij ons uiterste beste om onze klant tevreden te stellen!