Waarom voor uw onderhoud naar autocrew en niet naar een dure merkverdeler?

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch dat staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor technische controle-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles en dat alles voor een betaalbare prijs! En daar blijft het niet bij. Ook een correcte diagnose stellen en elektronische problemen oplossen is geen enkel probleem.

De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

Samenwerking met Bosch

Wist u dat er vele tientallen technologieën van Bosch in uw auto zitten? Bosch is namelijk de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken.
AutoCrew heeft een sterke samenwerking met Bosch en kan u hierdoor een 'bumper-tot-bumper'-service verlenen voor uw auto. Uw AutoCrew-garage beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Ontwikkelingen van Bosch staan voor innovatieve vooruitgang in de automobielbouw. Met het oog op het toenemend aandeel van elektronica in personenauto’s, biedt Bosch alle AutoCrew garages de meest geschikte testtechniek en serviceconcepten. Robuust, innovatief en aangepast aan het nieuwste op het vlak van de automobieltechniek helpen onze computers met diagnosesystemen iedere fout snel en probleemloos op te sporen. Mobiliteit en gebruiksvriendelijke begeleiding van de gebruiker, ondersteunen de garage bij een correcte en tijdsbesparende diagnose. En dat is prettig voor u en uw portemonnee. De AutoCrew partner garage wordt volledig door Bosch ondersteund met kennis en geavanceerde testapparatuur. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele info over uw auto. Hierdoor kan hij snel en nauwkeurig een storing verhelpen.

Voordelen van AutoCrew op een rijtje

•De vakmensen van uw AutoCrew-garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch.
•Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.
•Elke AutoCrew-garage heeft een partnership met Bosch.
•Wij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.
•Alle Autocrew-garages maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur.
•Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig.
•Wij onderhouden en repareren alle merken auto's aan een betaalbare prijs.